donderdag 22 oktober 2009

"Landschappelijk kunstproject" op bouwkavel AkzoNobel


                   Het toekomstige AkzoNobel-hoofdkantoor, een ontwerp van GROUP A

De bouwrijp gemaakte kavel voor het toekomstige hoofdkantoor van AkzoNobel aan de Beethovenstraat tegenover het WTC, nu nog een geliefde plek om de hond uit te laten, krijgt een tijdelijke bestemming. AkzoNobel, ING Real Estate Development en Zuidas Amsterdam denken aan een "landschappelijk kunstproject", zo laat Willemijn Gribnau van Zuidas Amsterdam weten. "De bedoeling is om de tijdelijke herinrichting zo snel mogelijk te realiseren. De buurt zal hierover worden ingelicht."
De start van de nieuwbouw voor het AkzoNobel-hoofdkantoor is vanwege de economische crisis uitgesteld tot medio 2011. Er wordt dan begonnen met de aanleg van een ondergrondse parkeergarage. De oplevering is gepland voor 1 juli 2014.

1 opmerking:

  1. De bouw is in verband met de economische crisis uitgesteld???? Dus niet afgesteld omdat dit hele miljoenenverslindende project geen enkele euro omzet meer oplevert, maar uitsluitend bedoeld is om de heren managers te profileren en dichter bij het vliegveld te hebben...

    Dus AkzoNobel wacht tot de bouwprijzen weer pieken door tekort aan personeel etc, en weet zo zeker dat ze de hoofdprijs betaald!

    Logisch toch...

    BeantwoordenVerwijderen